Nieuws

Spanning op de arbeidsmarkt stijgt tot recordhoogte

De spanning op de arbeidsmarkt is zelden zo hoog geweest. Zo waren er in het tweede kwartaal van 2021 voor elke 100 werklozen 112 vacatures. En in Utrecht waren dat er zelfs 130. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Ook wij merken dit dagelijks in de praktijk. Werkgevers hebben moeite om hun vacatures in te vullen en moeten alles uit de kast halen om werknemers aan te trekken of te behouden. En de kandidaten die wij spreken willen best overstappen, maar dan moet daar wel iets tegenover staan. Salaris speelt dan uiteraard een rol, maar ook andere factoren en voorwaarden zijn van belang.

Als bemiddelaar kunnen we hierin echt een verschil maken: achterhalen wat je écht zoekt in je werk, en daar de beste match bij zoeken. Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en onze speciale focus op hogere functies in de industrie weten, wij als geen ander de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Daarbij maken we gebruik van professionele tools zoals de assessments van MatchQ. Met deze tools kunnen we werkgedrag en drijfveren van onze kandidaten in kaart brengen. Dit is niet alleen een pré voor de kandidaat, maar ook voor de werkgever.

Heb jij al nagedacht over je goede voornemens voor 2022? Wil jij echt een stap maken en bouwen aan je carrière?
Neem dan contact op en we gaan samen aan de slag! Bel 0251 – 26 72 72 of mail naar info@buildingcareers.nl!

 

Ook leuk om te lezen